All vår början bliver svår…

Just nu önskar jag att jag kände nån som var duktig på AI (som i Adobe Illustrator), men jag känner bara folk som är duktiga på Excel, harmonilära, kampsport, kattuppfödning, rostskyddsbehandling, projektledning, matematik och fårvallning. Ingen AI-kompetens nånstans i sikte.

Och jag som så gärna vill lära mig programmet – vektorgrafik hälsar att den skulle kunna vara min grej.  Men jag börjar redan bli smått crrrrazy på att jag inte förstår hur man handskas med ytorna runt fältet man skapar med en blob brush. Jag menar, hur ända in i glödhetaste ruttenägghelhavre gör man en höna grön?

Grundboken som jag lånat är väldigt bra men inte tillräckligt modern för att ha hunnit avhandla ämnet blob brush. Så… varför händer inget när jag försöker fylla ytan innanför blob brushens blob-fält?

Jag vill att min höna ska vara grön. Jag vill det så innerligt att det gör ont. Men det skiter väl AI i.