Via tv till ny musikfavorit

Först tittade vi på teveserifieringen av Harlan Cobens The Stranger, och sen tänkte vi ja va f-n, vi tittar väl på Safe då också då’rå. Och då, satan i gatan, satt vi under 8 avsnitt som trollbundna av signaturmelodin. Detta trots att Mr Cohab vanligtvis annars är smått allergisk mot populärmusik i alla de former.

Efter en del detektivarbete uppdagade jag att det är Barns Courtney som sjunger samt att låten heter ”Glitter & Gold”. Håll med om att den är underbar!

När jag sedan provlyssnade på hans övriga musik stod det klart att jag kommer att bli sjuk om jag inte får köpt all musik som han hittills gett ut. Så jag har idag ägnat rätt mycket tid åt att försöka hitta albumtitlar och försäljningsställen.

Fick slutligen napp hos Digital Stores.

Och nu inleds den långa väntan på att ”404” och ”The Attractions of Youth” ska nå fram till mig från England.