1/1 2020

Hejsan, nya året. Hur känner du dig så här i startgroparna? Uppvärmd och taggad inför arbetet med att göra de kommande 366 dagarna till ett år värt sina sekunder, minuter och timmar i global glädje och gröna skogar?

Det är bra. Kör hårt!

Som du kanske minns skålade Emmett och jag för dig och dina förväntade insatser uppe på ett berg med utsikt över staden där hela horisontens rand glittrade av fyrverkerier. Det var vackert.*

Sedan inledde vi år 2020 med att dra igång en ny genomgång av hela Marvelserien i filmformat. I kronologisk ordning. Det krävs en lista från folk som har koll. Den inledande ”Iron Man” var mycket bättre än jag mindes den. Och jag tror inte ens att det var champagnen som talade.

Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att somna om.

När jag äntligen klev upp tog jag sikte på fiolen, innan jag ens borstat tänderna, för att träna på Spel-Gulles polska. Jag bara SKA lära mig förstå polskan som genre.

Och nu skymmer det redan. Jävlars. Ut på snabb springrunda och sen är det bara att skruva fast baken i jobbstolen inför morgondagens deadline.

*Intrycket förtogs av alla uppskrämda fåglar, fladdermöss och harar som vi såg.