Roligt

Har nu klarat av teoridelen i truckutbildningen, och jag tyckte det såg ut som om jag hade 0 fel.* Ser nu fram emot att få gå vidare med den praktiska delen. Are we there yet? No. Are we there yet? No. Are we there yet? O, brother.

Avklarad truckteoridel. Det är mycket plåster på såren det, efter den enorma lågmäldhet jag dragits med sedan arbetsdagen igår när jag blev så arg på en kollega som svor åt skrek åt mig för ingenting att jag höll på att självantända. Önskar att jag kunde backa bandet och räkna till hundra miljoner tusen istället för att ge vika för de eldsprutande dumheterna.

Livet är en strid.

Men på uppsidan har vi det faktum att huvudvärkstabletter klarar ett 40-gradigt tvättprogram med förtvätt. Det var inte meningen att jag skulle tvätta dem. Det bara blev så. Missade att tömma jackfickan på tablettkartan innan jag drämde in tvätthögen i maskinen, tryckte på knappen och sprang ut i solen.

Nu tänker jag fira att den här dagen är slut, och kanske hinner jag till i morgon vänja mig vid tanken på att återvända till arbetskamraterna på måndag. Emmett tror att jag har jobbat i min kontorsliga enstörighet lite för länge och därmed hunnit glömma bort att det sociala livet är ett kapitel för sig. Jag tror han har rätt. Igen.

*Hoppas nu bara att mina ögon inte bedrog mig och det i själva verket stod ”0 rätt”.