Marvel universe

I takt med att Emmett och jag håller på att beta igenom alla Marvel-filmatiseringar i kronologisk ordning tycker jag nog att Thor Ragnarok varit roligast att se hittills (minus Cate Blanchetts löjliga ”sexy walk and talk” så fort hon kommer åt), tätt följd Black Panther och Ant-Man. Jag vill minnas att jag tyckte likadant när vi såg filmerna första gången. Ikväll hoppas jag att äventyret fortsätter med Infitiny War.

Fast egentligen har jag haft det äventyrligt så det räcker för idag: Kände mig som det tilltänkta mordoffret i en Agatha Christie-deckare eller nåt när jag var ute och körde en bekants gamla Skoda på motorvägen och plötsligt upptäckte att bromsarna inte tog när jag skulle svänga in på en avfart. Var nära att välta i kurvan – hade i så fall varit min första trafikolycka sen ett fyllo rammade min fina röda bubbla Karlsson i en korsning för många år sen – men de högre makterna måste ha haft ett gott öga till Skodan och inte önskat se den repad i lacken, så jag slirade endast runt lite och körde sedan resten av vägen hem med hjälp av motorbromsen.

Trots att jag nyss har inköpt trevliga bilmekarverktyg så har jag inte brytt mig om att kolla under huven på lånebilen. Det är ju påsktider = godistider, och sockerchocken gör att jag känner mig helt knockad. Och less på krångel. Faktiskt.